Apkures katli

Drukāt
Banner 1050x80

Graintech, SIA, Graudu pirmapstrādes iekārtas

Turpinām strādāt klātienē!
Valdlauči, Izstāžu 11, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-1076
Graudu pirmapstrāde, Graudu kalte, Graudu kalts, Mobilā kalte, Mobilā kalts, Šķeldas katls, Biomasas katls, Caurplūdes kalte, Caurplūdes kalts, Stacionārā kalte, Stacionārā kalts, Graudu uzglabāšana, Graudu transportēšana, Transportieris, Tornis ar konusu, Graudu tornis, Graudu šneks, Gliemežtransportieris, Ķēdes transportieris,

Graintech, SIA, Latgales filiāle

Trūpi, "Ozoli" , Viļānu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4650
Graudu pirmapstrāde, Graudu kalte, Graudu kalts, Mobilā kalte, Mobīlā kalts, Šķeldas katls, Biomasas katls, Caurplūdes kalte, Caurplūdes kalts, Stacionārā kalte, Stacionārā kalts, Graudu uzglabāšana, Graudu transportēšana, Transportieris, Tornis ar konusu, Graudu tornis, Graudu šneks, Gliemežtransportieris, Ķēdes transportieris,

Granulu degļi, KIPI - Bauska

Mežotnes 6, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Apraksts: Apkures katli, kamīni un degļi. Bezmaksas konsultācijas, objekta apskate, piedāvājuma sagatavošana, uzstādīšana, garantijas un pēcgarantijas servisa nodrošināšana.

Granulu katli, SIA

Paltmales 11, Rīga LV-1002
Granulu deglis, granulu degļi, ferroli, viadrus u22, sIME, dAKON, aTTACK, atmos, Grobiņas apkures katls, SPMK, TBK, TQD Hotfire, TIS, AKS, Caldera, BSH, Beril, apkures katli , apkures katls, granulu katli ,

GreenFence, SIA

Mālkalnes prospekts 6-33, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Kombinētie apkures katli , šķeldas apkures katli , biomasas apkures katli , siltumtehnika apkures iekārtas, katli , ekologiski apkures katli .

Grobiņas SPMK, SIA

M.Namiķa 19a, Grobiņa, Dienvidkurzemes nov., LV-3430
Ražošana: apkures katli , saunas krāsnis, silta gaisa krāsnis, boileri, akumulācijas tvertnes, skursteņi, Siltumapgāde un siltumtīkli, katlu mājas, apkures sistēmas, siltummezglu apkope.

Grundfos Pumps Baltic, SIA

G.Astras 8b, Rīga LV-1082
Atvērtība un uzticamība: Mēs, GRUNDFOS darbinieki, rīkojamies saskaņā ar saviem vārdiem. Mūsu savstarpējā komunikācija ir atklāta un godīga, un tādā pašā veidā mēs komunicējam arī ar apkārtējo pasauli. Mēs skaidri atklājam faktus pat tad, ja tie nav patīkami. Nerimstoša mērķtiecība: GRUNDFOS uzņēmumā mēs vienmēr tiecamies pēc jauniem izaicinājumiem, lai izveidotu labākus risinājumus. Mēs lepojamies ar to, ka varam nodrošināt izcilu kvalitāti visam tam, ko mēs darām. Mēs uzņemamies vadību un ieviešam nākotnes jauninājumus jau šodien.

Gāles nams, būvmateriālu centrs

Gāles 23a, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Apkures katli . Santehnika. Skrūves un instrumenti.

Gāze Komunālserviss, SIA

Stūnīši, Gaismas 11, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
, gks, gāze komunālserviss, apkures katli , apkures sistēmas, gāzes apkures katli , katli , cenas, apkures , aprēķins, gāzes apkures katli dzīvoklim, gāzes apkures izmaksas, apkures sistēmas izmaksas, gāzes apkures

HL Tehnika, STIHL veikals Saldus

Turpinām strādāt klātienē!
Apvedceļš 15a, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Aukstuma iekārtas, saldēšanas iekārtas, kondicionieri, Apkures katli , Apkure. Apkures sistēmas., Granulu katli un degļi. RTB (Dānija). (KALVIS) Plītis un apkures katli .

High Solutions, SIA

Mašīnu 13, Rīga, LV-1063
Apkures sistēmas. Apkures katli . Apkure. Inženierkomunikācijas., Siltumtīkli, siltumtehnika, apkures iekārtas, ūdensapgāde un kanalizācija, Ventilācijas un kondicionēšanas

Hydra Baltic, SIA

Ceriņu 8, Madona, Madonas nov., LV-4801
Apkures sistēmu montāža. Siltummezglu montāža privātmājām un daudzdzīvokļu mājām. Rakšanas darbi., Apkures katlu un apsaistes montāža.

Hydrokapillar Tech, SIA, Zemas temperatūras ūdens kapilāru apkures/dzesēšanas sistēma, siltumsūkņi, saules paneļi

Brīvības 158, Rīga LV-1012
Piedāvājums un sistēmas risinājumi: ✓ Apkures sistēma ✓ Dzesēšanas sistēma ✓ Konvekcijas ierīces ✓ Ģeotermālais kontūrs ar kapilāru platēm ✓ Gandrīz nulles enerģijas ēku (gNEĒ) risinājumi Apraksts:

Mēs piedāvājam īpaši energoefektīvu un inovatīvu, starojuma ūdenskapilāru apkures un dzesēšanas sistēmu HYDROKAPILLARE® - no sistēmas projektēšanas līdz tās uzstādīšanai un apkalpošanai. HYDROKAPILLARE® tehnoloģijas komponenti tiek ražoti mūsu rūpnīcā Latvijā. Mēs meklējam HYDROKAPILLARE® tehnoloģijas izplatītājus Latvijā, ES un citās valstīs! Videi draudzīgs, unikāls risinājums, kas samazina apkures un dzesēšanas rēķinus un nodrošina lielisku komfortu visos gadalaikos. HYDROKAPILLARE® ir zemas temperatūras (+25-32C) apkures sistēma, ko var pielāgot ēkas arhitektoniskajiem risinājumiem un izmantot dažādās funkcionālās kombinācijās: tikai apkure, tikai dzesēšana vai apkure un dzesēšana vienā sistēmā. Pateicoties vienmērīgai gaisa plūsmai un minimālai putekļu un mikroorganismu kustībai telpā, tā ir piemērota apkures un dzesēšanas sistēma cilvēkiem, kas slimo ar elpceļu un alerģiskām slimībām. HYDROKAPILLARE® sistēma ir īpaši efektīva kombinācijā ar siltumsūkņiem kā enerģijas avotu, taču to var pieslēgt arī citiem avotiem. Kapilāros siltummaiņus var izmantot arī saules paneļu dzesēšanai, kā ģeotermālos kontūrus, kā enerģijas uzkrāšanas risinājumu utt. Mēs esam oficiālais ekskluzīvais ARISTON siltumsūkņu izplatītājs Latvijā!

I-Santex, SIA

Dzirnavu 28, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Par uzņēmumu: Apkures, siltumapgādes sistēmu izbūve, montāža. Kanalizācijas un ūdensapgādes sistēmu montāža. Dziļurbumi. Dziļurbuma izbūve, artēziskās akas. Ūdensvadu sistēmas montāža, izbūve. Ventilācijas sistēmu montāža, projektēšana. Inženiertīklu (ūdensapgādes, kanalizācijas, siltumapgādes) projektēšana, izbūve. Bioloģisko attīrīšanas iekārtu uzstādīšana un apkalpošana. Ūdens sūkņu uzstādīšana un apkalpošana. Santehnikas iekārtu uzstādīšana. Nodrošinām augstas kvalitātes pakalpojumus atbilstoši ikviena klienta vajadzībām un vēlmēm. Strādājam visā LATVIJĀ!

ICETEC LTD, SIA, Saldēšanas, dzesēšanas un kondicionēšanas iekārtu remonts, serviss

Saldēšana, dzesēšana, kondicionēšana
Bukaišu 12b, Rīga LV-1004
Par uzņēmumu: SIA "ICETEC Ltd" ir dinamiski attīstošs, licencēts uzņēmums, kura specializācija ir saldēšanas, dzesēšanas un pārtikas uzglabāšanas, aukstuma kameras un aukstuma vitrīnas projektēšana, aprīkošana ar aukstuma iekārtām, remonta darbi un servisa apkalpošana. Kondicionieru, kondicionēšanas sistēmu iekārtu montāža, uzstādīšana. Uzņēmuma speciālisti izpilda: ✓ tehniskie aprēķini piemērotai aprīkojumu izvēlei, ievērojot pasūtītāja vajadzības; ✓ konsultācijas saldēšanas un dzesēšanas tehnoloģiskā procesa ievērošanā un dažādu veidu pārtikas produktu glabāšanā; ✓ saldēšanas iekārtu un kameru pasūtīšana un savlaicīga piegāde; ✓ saldēšanas iekārtu montāža un pieslēgšanas darbi, aukstuma noliktavas; ✓ garantijas pakalpojumu sniegšana un servisa apkalpošana.

ID Tīkli, SIA

Dārzciema 131-41, Rīga, LV-1073
Ārējo inženiertīklu izbūve. Ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmas. Bioloģiskās akas. Bioloģiskā kanalizācija. Iekšējā ūdensapgādes un kanalizācijas sistēma. Apkure. Ūdensapgāde. Kanalizācija. Siltumtīkli, siltumapgāde, siltumapgādei, ūdensapgādes sistēmas, ūdensapgāde, ūdensapgādei, kanalizācija, kanalizācijai.

IFC Latvija, SIA

A.Saharova 13a, Rīga, LV-1082
Kondicionieru izvēle: Ja jūs vēlaties justies komfortabli gan siltajā, gan aukstajā gadalaikā, tad jums būtu jāiegādājas tāda ierīce kā kondicionieris-sildītājs, kas jūsu biroja ēkas vai dzīvojamās mājas gaisu padarīs daudz siltāku vai vēsāku. Turklāt, ja jums rūp tīrs un spirgts gaiss jūsu mājoklī, arī tādā gadījumā vajadzētu padomāt par kondicioniera-sildītāja uzstādīšanu. Ja jūs esat nolēmuši savā mājā uzstādīt kondicionieri, tad jums nepieciešams izvēlēties tehniku tikai no zināmiem ražotājiem, jo tā ir šīs ierīces tiešā drošības garantija.

Inducont, SIA

Rītausmas 11b, Rīga, LV-1058
Eļļas katli , termoeļļas sildītāji un krāsnis, rūpnieciskie katli - ūdens un svelmcauruļu katli , ūdens, cauruļu tvaika katli , svelmcauruļu tvaika katli , tvaika ģeneratori, biomasas apkures katli , termoelektrostacijas

Injuro, SIA

Lēdurga, "Vārpas" , Lēdurgas pagasts, Siguldas nov., LV-4012
malka, oša malka, ozola malka. malka grillam, malka taupības krāsnīm, malka kamīnam, malka centrāl apkures

Innats, SIA

Toma 2, Rīga LV-1003
Gāzes apkures katli . Gāzes apkure. Apkure Rīgā, Latvijā., Gāzes apkures tīkli, gāzes apkures tīklu projektēšana, montāža, serviss.
Apkures katlu izvēle pieaug līdz ar kurināmā daudzveidību un jaunām tehniloģiskajām iespējām. Pieejami gāzes, elektriskie, granulu, šķeldas, malkas un kombinētā kurināmā apkures katli gaisa vai ūdens sildīšanai parastā vai automātiskā režīmā. Tiek piedāvāta arī to uzstādīšana un apkope.